informatie

terras

Het huisje ligt op het vakantiepark “De Puttery” net buiten het dorp Putten, aan de rand van het bos. Het park is zeer rustig gelegen.

Het is een park met 21 huisjes die deels permanent bewoond zijn en deels verhuurd worden. Op het park zelf zijn buiten de woningen geen voorzieningen en activiteiten, waardoor het rondom de woning lekker rustig is. In de nabije omgeving valt er echter veel te zien en te doen, dus voor vertier hoeft u nooit ver weg

woonkamer

Het chalet heeft een oppervlakte van 65m² en is ingericht voor vier personen. Het bevat een zitkamer en open keuken met eethoek. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine slaapkamer met twee losse bedden. 
Verder is er een toilet en een badkamer met wastafel, douche en wasmachine.

Aan de voorkant zit een veranda en bij het chalet er is parkeerruimte voor één auto.

Huisdieren worden niet toegelaten. In enkele bijzondere situaties willen we wel echter wel eens een uitzondering maken.

Het chalet is tot oktober 2009 permanent bewoond geweest en tegenwoordig maken wij er ook geregeld zelf gebruik van. Hierdoor is het, zeker in vergelijking met huisjes die alleen voor verhuur gebruikt worden, erg gezellig ingericht en biedt het een zeer complete inventaris.
Tot de standaard inrichting behoren een Computer en Wifi, wasmachine, TV, DVD speler,en een radio van goede kwaliteit.
Tevens is er een collectie van muziek CD’s, film DVD’s en boeken. Deze zijn vrij te gebruiken.
In de keuken zit een oven en een magnetron.
Het chalet is voorzien van centrale verwarming en is de gehele winter goed bewoonbaar.
En sinds mei 2022 beschikken we ook over een airco.
Buiten dit alles krijgt u ook nog de beschikking over 2 fietsen

keuken

De grote slaapkamer heeft een twee persoonsbed die 140 cm breed is. En er zijn twee kasten vrij voor uw spullen.

De kleine slaapkamer heeft twee losse bedden. Ook hier is een kast vrij voor uw eigen spullen.
U krijgt de beschikking over kussens en een dekbed.
Beddegoed is optioneel.

De badkamer heeft een wastafel en een ruime inloop douche. Er is een plank om uw spullen op te leggen, er zijn haakjes om uw kleren aan op te hangen en er hangt een droogrek

Het eigen terrein heeft een grootte van 300 m² en deze biedt door de begroeiing rondom volledige privacy en rust. Er is een ruim overdekt terras met 4 tuinstoelen en een tuintafel. De rest is gras.  
Vrijwel de gehele dag kunt u wel ergens, of in de zon, of in de schaduw zitten.
En als u het te stil vindt kunt u ook op de veranda gaan zitten. Vandaar uit kijkt u over de toegangsweg van het park. Het eerste deel ervan is ook overdekt. 

De achterkant van de tuin grenst aan het bos. Bij het eerste deel staan bijna geen bomen. En we proberen de begroeiing laag te houden. Hierdoor kunt u beter een stukje bos inkijken. Met een beetje geluk ziet u daar een hert, eekhoorn of wilde zwijnen lopen, en u u kunt vaak de vogels horen fluiten.

De begroeiing rondom de tuin is rondom met coniferen en vooraan een houten schutting. Dit biedt u volledig privacy als u even lekker wilt rusten en wil bijkomen van alle drukte.